Voettochten

Maar liefst 15 km aan "grenspaden" bieden u schitterende kustlandschappen.
Ze zijn aangegeven in het rood en wit en geven u de gelegenheid tot aangename wandelingen langs de kust die toegankelijk zijn voor iedereen.

D.m.v. een bewegwijzering in roze zandsteen, geplaatst door de Algemene Raad van de Côtes d'Armor op de Cap d'Erquy, kunt u zich in alle veiligheid oriënteren in het gebied. U kunt ook het natuurlijke erfgoed en de geschiedenis van de Cap ontdekken.

Gids van wandelingen 'Balades en Côte de Penthièvre'

Mapje met 16 uitgezette circuits door de mooiste landschappen en het cultuurgoed van Erquy, Plurien/Sables d'Or, Pléneuf-Val-André, Saint-Alban Planguenoual, la Bouillie.

  • 4 rondtochten van tien kilometer volgen de paden aan de kust en de plattelandsweggetjes binnen de gemeente Erquy: de rondwandelingen 'Bienassis / Saint Pabu, Lanruen, Cap d'Erquy en het eiland Saint-Michel'.
  • Geïllustreerde fiches met beschrijvingen over het cultuurgoed en de natuur zullen u op ideeen brengen voor wandelingen met de hele familie.
  • Te koop voor bij het VVV kantoor voor 2,30 € (alleen in het Frans)

Route van de Cap d'Erquy

Uw routebeschrijvingen voor de tochten op de Cap d'Erquy hebben naargelang het seizoen nieuwe verrassingen voor u in petto: baden in het heldere water van de natuurlijke stranden... indrukwekkende lentebloesems op de heide... stilte in uitgestrekte natuurlijke gebieden, die alleen wordt gebroken door het deinen van de golven... het gehele jaar veel zeelucht en zicht op schitterende vergezichten!

Veneriging Erquy Rando

Organiseert het hele jaar iedere woensdag een wandeling van 14.30 tot 17.00 uur: zie de agenda in de toeristeninformatie.
2 gratis uitstapjes - u bent lid van de FFRP vanaf uw 3de deelname.
In juli en augustus, vertrek om 9 uur, gratis: zie het programma van Cap Armor.
Information imageerquy.rando.free.fr
Coastal aquatische wandel op donderdag en zondag om 10:00, strand van Caroual.

Emergency,

Om de hulpdiensten te bellen en om het hun mogelijk te maken u te lokaliseren op de Cap d'Erquy, toetst u 112 op uw mobiele telefoon en geeft u de kleur van het plaatje en het nummer van het hulppaaltje, dat het dichtst bij u in de buurt op het pad is geplaatst door.

Wandelen